Breaking News

sábado, 20 de junio de 2015

MUSA UZUNLAR

Musa Uzunlar (nacido. 1959 Antalya), Musa Uzunlar actuó para la serie de televisión turca Fatmagül'ün Suçu Ne?. También jugó con varios roles de diferentes series turcas y teatros del mismo país.

Teatro
Yüzleşme
Ful Yaprakaları
Yaban
Haydutlar
Efrasyabın Hikayeleri
Şerefe 20. Yüzyıl
Urfaust

Filmografía
Karanlıklar Çiçeği - 2012 - Şirket Sahibi Tariyel Bey - Azerbaycan Tv Dizisi
Kurtlar Vadisi Gladio - 2009 - İskender Büyük
Kurtlar Vadisi Pusu - 2007 - İskender Büyük
Yağmur Zamanı - 2004 - Levent
Merdoğlu - 2000
Hayal Kurma Oyunları - 1999 - Annenin Sevgilisi
Nilgün (2) - 1999 - Sinan
Ateş Dansı - 1998 - Sinan
Süper Baba - 1993 - Sinan
Bütün Kapılar Kapalıydı - 1990
Geçmiş Bahar Mimozaları - 1989
Fatmagül'ün Suçu Ne? - 2011-2012 - Resat Yasaran